0636429180 [email protected]
uitgeverij

de zolder

voor magazines
met impact

Iedereen heeft een verhaal

Daar ben ik van overtuigd. Het verhaal delen is niet altijd even makkelijk. Daar wil ik graag bij helpen. Hierdoor snapt iedereen de boodschap. Simpel, begrijpelijk te verwoorden, maar wel met diepgang. Een warme uitstraling die past bij wie jij bent en wat jij wil uitdragen in onze maatschappij.

Hey Hallo!

Ik ben Merle. De uitgever die jij nodig hebt voor jouw prachtige verhalen. Ik kan je wel zeggen, ik ben best kritisch. Niet alle onderwerpen komen door mijn ballotagecommissie. Het moeten onderwerpen zijn waarvan ik denk: “Ja! Dit hebben de mensen nodig.”

Zo was daar Jasper. Die als fotograaf veel meer te vertellen had over zijn stad. Met zijn foto’s wist hij een heel verhaal te creëeren. Of Patricia, die een enorme missie heeft om persoonlijk leiderschap naar de zorg te brengen. EHVXL, die zich inzet voor de hoogstedelijke ontwikkeling in Eindhoven.

En het neusje van de zalm is misschien wel Studio Vermaakt. Heba en Mohamad vluchtten uit Syrië en wisten in Nederland een geheel nieuwe, succesvolle business op te zetten. 

Ik kreeg in ieder geval kippenvel van ieders initiatief. Dat is misschien wel de voornaamste reden om ook met jou in zee te gaan.

Jij geeft mij de rillingen.

En laat ik daar nou juist een kick van krijgen.

Go!

Jouw boodschap voor de wereld

Je hebt iets te vertellen. Iets bijzonders, speciaals. Je zou het wel van de daken willen schreeuwen. Zo belangrijk is het voor jou dat anderen jouw boodschap horen. 

Het uitgeven van een eigen boek of magazine is een droom van velen. Maar wat als ik jou vertel dat dit echt haalbaar is? Zeker als je het in eigen beheer houdt. Met de juiste begeleiding, zorg ik ervoor dat je stap voor stap toe werkt naar dat boek van jou. Van schrijven tot ontwerpen. Van zelf publiceren, uitgeven en laten drukken. 

Begin nu het effect nog groot zal zijn

Uitgeverij de Zolder helpt:

met de juiste begeleiding 

Jij hebt een goed idee. Je weet precies wat je wil en misschien ook wel hoe het eruit moet komen te zien. Maar hoe gaat het allemaal in zijn werk? Hoe maak jij van jouw magazineconcept een ijzersterk plan?

Deze uitgeverij gaat verder waar jouw weerstand steigert.

Van idee

naar doel

het ontwerp

Jouw idee, jouw missie, jouw plannen. Ze zijn kraakhelder. Niks meer aan doen. Máár dat perfecte maatpak moet er wel précies omheen vallen. En ontwerpen is niet echt jouw ding.

Uitgeverij de Zolder is er om van jouw idee een prachtig ontwerp te maken. Dat tekst en beeld feilloos op elkaar aan laat sluiten.

Een gelikt

Design

En natuurlijk met schrijven

Met ontwerpen en een goede begeleiding ben je er niet altijd. Soms wel hoor. Als je al een getalenteerd schrijver blijkt te zijn. Of er een enorme aanleg voor hebt. Dan redigeer ik, schaaf ik bij of adviseer ik.

Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een bloedje hekel hebt aan dat schrijven. En wel heel graag verder wil komen met jouw snode plannen.

Ook daar komt Uitgeverij de Zolder weer om de hoek piepen.

All in one package.

Begeleiden – Ontwerpen – Schrijven

Alles, alles, alles

in één

Recente uitgaves

Dit wil jij ook

Mores Leren Magazine
Verhalen met lef

Zij beten het spits af:

Weet je wat ik echt een kunst vind, als iemand de gedachten, beelden, gevoelens en inspiratie die in mijn hoofd zit zo goed weet te vertalen dat het precies klopt.

Merle de Greef maakte en schreef voor mij het eerste Let’s LIV magazine. Wat was dit een onwijs gaaf traject om samen te doen. Eigenlijk deed ik niets, ik vertelde haar kort mijn verhaal en zij vertaalde precies wat ik graag uit wil stralen met Let’s LIV. Ik ben meer dan blij met het resultaat, het is een meerwaarde voor mijn bedrijf en een prachtig ‘visitekaartje’ naar mijn potentiële klanten. Dankjewel Merle.

Patricia Lapré

Merle heeft voor mijn bedrijf als fotograaf een magazine geschreven en ontworpen. Ik wist zelf in het begin nog niet wat ik er van moest verwachten, maar Merle wist alles rustig en op zijn tijd te bespreken. Via duidelijke communicatie stelde ze de juiste vragen en kon ik haar snel de juiste antwoorden geven. Ze bleef constant heel enthousiast en gaf iedere keer weer mooie resultaten. Ook als ik iets net wat minder vond luisterde ze er goed naar en kwam ze uiteindelijk met een veel mooier resultaat.

Merle heeft uiteindelijk een prachtig magazine voor mij gemaakt, waar ze zeker trots op mag zijn.

Jasper Scheffers 

Het enthousiasme en de energie van onze vereniging EHVXL gevat in een gelikt en professioneel magazine. Merle heeft heel goed naar de input en wensen van onze werkgroep geluisterd. Wij zijn SUPER trots op het resultaat dat eind 2021 én 2022 van de drukkerij kwam! Ik hoop dat we in de toekomst vaker een beroep op Merle kunnen doen voor onze groeiende vereniging!

Sebastiaan Bakker

Jouw prachtige verhaal

Verpakt in een heerlijk boek of magazine