0636429180 [email protected]
het vergeten

verhalen

 boek

Vergeten verhalen

In 2025 is het tachtig jaar geleden dat Nederland werd bevrijd. Laten we eerlijk zijn. Op dit moment wordt de wereld opnieuw geteisterd door allerlei oorlogen.

Ooit besloten we: “Dit nooit meer!” De reden dat de NAVO in het leven werd geroepen. Maar ook dat hangt aan een zijden draadje nu.

We moeten onze vrijheid koesteren en niet voor lief nemen.

Daarom werk ik aan het boek ‘Vergeten Verhalen’. Waarin ik bijzondere gebeurtenissen met je deel die we nog niet kennen over de Tweede Wereld Oorlog. Maar die we nooit, maar dan ook nooit mogen vergeten.

Maak je interesse in dit boek nu kenbaar, dan ontvang jij ‘m volgend jaar als eerste:

 

 

 

 

9 + 2 =

“Grootse ondernemers beginnen op zolder”

(Simon Sinek)

Het gekraak van de kozijnen en de houten vloer. De schemering door het dakraam. Getrippel in de dakgoot. Gekras van de vogels op het dak. Ergens in het donkerste hoekje van het huis, met een schemerlampje aan zit ik dan. Het is al laat, maar ik typ nog hard door. Het getik van de regen op het dak maakt mij kalm. En zorgt voor opperste concentratie. Er zijn maar weinig plekken in huis die tot de verbeelding spreken. De zolder is anders. Dat is de plek waar de meesters hun roem vonden. Dick Bruna, J.K. Rowling, Multatuli en nu ook…

Merle de Greef

12 + 2 =