0636429180 [email protected]
merle

dat ben ik

verhalen verteller met een boodschap

Ik neem je mee in de magische wereld van verhalen vertellen

Een eeuwenoude traditie die nooit verloren mag gaan. Waarom? Ze zorgen ervoor dat gebeurtenissen levend voelbaar blijven.

Ik wil eerlijke verhalen schrijven. Over mensen die het leven bijzonder maken. Fonkelend, sprankelend, met een beetje magie. Verhalen die je betoveren. En die je mee laten voeren naar een andere wereld. Die uiteindelijk niet zo heel ver van onszelf af blijkt te staan. Want het gaat over mensen. Zoals jij en ik.

Mijn stijl is warm, liefdevol en positief. Het maakt het meest complexe toegankelijk.

Hiermee wil ik zoveel mogelijk mensen bereiken. Met een heldere en duidelijke stem.

Daardoor krijgt jouw bedrijf het karakter

waar jouw opdrachtgevers naar verlangen.

Laat jouw stem horen in jouw teksten

 

Verhalen lezen, verhalen vertellen

Graag lees of luister ik naar verhalen. Die over mensen gaan zoals jij en ik. Boeken lezen is een harde kluif als je moeder bent van een jong gezin, dus dat schiet er jammer genoeg vaak bij in. Dan probeer ik af en toe maar een tijdschrift te lezen in bad, zodat de verhalen op de één of andere manier toch mijn hersenpan mogen bereiken.

Aantrekken

In een tijd waarin we bijna continue geprikkeld worden door allerlei soorten teksten en beelden, zijn wij mensen goed geworden in het kort scannen en doorklikken. Voor mij des te uitdagender om ervoor te zorgen dat deze verhalen wél bereik hebben. Dat het prikkelt, straalt en aantrekkingskracht heeft.