0636429180 [email protected]

Al sinds het eerste MOM Magazine, leer ik ontzettend veel. Van al jullie mooie ondernemers. Elk nieuw interview geeft kleur aan mijn blad. Ieder op zijn of haar eigen manier. En weet je wat het allerleukste misschien wel is? Ik kom op veel plekken en heb nog nooit zoveel mooie gesprekken mogen voeren.

Zo heb ik tijdens MOM 1 geleerd hoe belangrijk het is om je te focussen. Dat je een goede balans houdt tussen werk en privé. Ik heb daarom geregeld dat mijn zoontje naar de opvang kan. Zo kan ik op die dagen mijn werk doen. Het afsluiten is echt een heel stuk makkelijker geworden. Dankzij jullie tips.

En tijdens MOM 2 kwam ik erachter hoe klantvriendelijkheid nou eigenlijk in elkaar steekt. Dat je er altijd voor ze moet zijn. Zet net even dat stapje meer. Beschouw je klanten als je vrienden.

Ik omarm mijn klanten nu nog meer. Ik waardeer ze precies zoals ze zijn. En daarnaast help ik ze gewoon ontzettend graag. Aan mooie, goede, persoonlijke teksten. Die bij ze passen.

En dan nu MOM3. Het familienummer. Weer even terug naar de basis. Ondernemen is mooi, geld verdienen is erg prettig. Zeker in deze gekke inflatie tijd. Maar de basis is en blijft thuis. Het gezin is waar je alles voor doet. Als zij gelukkig zijn, ben ik het ook. Dat is cliché. Dat weet ik.

En nu op naar MOM 4. Ik sta te popelen. Want wat zullen al deze ondernemers mij weer bij kunnen brengen? Ik ben heel benieuwd. Jij ook?