0636429180 [email protected]

Wist je dat dit vaak de meest gelezen pagina is op een website?

Niet heel gek eigenlijk, als je erover na gaat denken.

Want we willen allemaal graag weten wie nou die ene persoon is achter dat bedrijf.

Een menselijke smoel is gewoon heel belangrijk. Vooral in een tijd waarin alles digitaal gaat en we de ander vaak niet eens meer ontmoeten. Nouja, via Teams of Zoom misschien. Niet in het echte leven.

Wil je dan persé die ene dienst afnemen, omdat je er niet langer zonder kan? Dan is het even flink investeren. Die bult geld wil je niet zomaar over de balk gooien. Dat doe je alleen als er wel een heel leuk, fantastisch en professioneel persoon tegenover staat.

Dus die over-mij-pagina is het allerbelangrijkste op jouw website.

En die tekst, die moet rete goed zijn!

Vrolijk en luchtig, maar ook innemend, enthousiast en vol passie. Als een bezoeker het leest, moet hij helemaal opgaan in jouw verhaal. Alsof hij een roman aan het lezen is of een spannende detective.

De over-mij-pagina schrijven vind ik één van de leukste dingen om te doen. Ik mag in gesprek met bijzondere mensen. Deze bijzondere mensen hebben mij speciaal uitgekozen, zodat ik hun verhaal kan uitschrijven. Ik haal het beste uit hen naar boven. Zo ontstaat er een prachtig verhaal. Die niet beter kan verwoorden dan:

  • Wie zij zijn
  • Waar hun leven om draait
  • Hoe ze hun pad hebben belopen
  • Waarom ze de dingen doen zoals ze het doen
  • Wat hun speciaal maakt of zelfs uniek
  • Leuke anekdotes
  • Mooie weetjes
  • En wat gekkigheidjes

De over-mij-pagina is dan wel de meest gelezen pagina. Maar het is ook de moeilijkste pagina om over jezelf te schrijven. Je weet waarschijnlijk als de beste hoe jij jouw bedrijf en jouw diensten moet omschrijven. Maar een verhaal over jouzelf? Dat is wel een dingetje.

Daar heb je dan mij voor. En zal ik je een grapje vertellen? Daar hoeft niet eens een hele bult geld tegenaan gegooid te worden!